Huddingedagarna

Underhållning och aktiviteter

Huddingedagarna, som äger rum 26 maj klockan 10.00-16.00 i Sjödalsparken, kommer som vanligt att bjuda på ett antal barnaktivitetet som klättervägg, Alien bike, ponnyridning med mera. 

Klockan 13.00 är det dags för Vattenmannen & Speed att röra sig runt i parken med roliga och galna upptåg för både barn och vuxna.

Det kommer även att finnas många olika idrottsaktiviteter att prova på som till exempel judo, orientering, fotboll, bågskytte med mera. Som vanligt kommer företag, kommunala verksamheter, föreningar och partier att vara på plats.

Njuta av olika matupplevelser, prata med polisen och låta barnen kolla in polisbilar finns också att göra under dagen.

Vi kommer även i år att uppmärksammade anhöriga genom ett Anhöriglopp med start 12.00 i parken. Loppet är till för alla gammal som ung.


Drop in-vigsel

Går ni i giftermålstankar nu under våren? Ta då chansen och gift er i samband med Huddingedagarna. Det enda ni behöver ha med er är en hindersprövning och ett vigselintyg som ni beställer från Skatteverket i förväg.

För mer information kontakta Huddinge servicecenter 08-535 300 00 eller e-post servicecenter@huddinge.se


Om Huddingedagarna

Varje år i slutet av maj arrangeras Huddingedagarna i Sjödalsparken tillsammans med Huddinge jazz och blues

Nu är det klart att Huddingedagarna kommer att arrangeras lördagen den 26 maj klockan 10.00-16.00 2018.  

Under dagen är kommunens politiska partier på plats liksom flera kommunala verksamheter och många företag för att visa upp sina verksamheter. Det bjuds alltid på underhållning och många olika aktiviteter.


Uppdaterad 4 maj 2018

Var informationen till din hjälp?