Fotograf: Maja Brand

Sommarlovsträning

Träna gratis utomhus med Huddingehallen, ta med kompisarna till frisbeegolfbanan i Visättra eller träna själv i någon av Huddinges utegym. Det finns massor av gratis träning under sommarlovet.

Styrketräning utomhus

Styrkaträna gratis ute i naturen. Runt om i Huddinge finns det naturgym som är gjorda av stockar och trämaterial. Det finns dessutom på vissa platser hinderbanor i anslutning till utegymmen. 

För mer information om Huddinges utegym

Utomhusträning med Huddingehallen

Under sommaren erbjuder vi på Huddingehallen gratis utomhusträning på måndagar 4 juni-13 augusti klockan 18.00.

Gratis utan anmälan 

Alla över 13 år är välkomna att delta i vår utomhusträning. Det är gratis och du behöver inte anmäla dig innan. Det kommer att bli en blandning av olika träningsformer och vi kommer att träna på gräsmattan utanför simhallen. Du hittar gräsmattan på höger långsida av Huddingehallen.

Det kommer att finnas begränsat antal mattor att utföra övningar på. Ta gärna med egen matta eller handduk att träna på om du har möjlighet.

Schema utomhusträning

Datum och tid

Pass

4 juni, klockan 18.00 Cirkelpass
11 juni, klockan 18.00 Bodycombat
18 juni, klockan 18.00 Soma Moves
25 juni, klockan 18.00 ABS (träning av mage, ben och säte)
2 juli, klockan 18.00 ABS (träning av mage, ben och säte)
9 juli, klockan 18.00 Zumba
16 juli, klockan 18.00 Yoga
23 juli, klockan 18.00 Zumba
30 juli, klockan 18.00 Zumba
6 augusti, klockan 18.00 Yoga
13 augusti, klockan 18.00 Yoga

Vid dåligt väder

Träningen kan komma att flyttas in till våra lokaler vid dåligt väder och vid sjukdom kan det planerade passet bytas ut mot ett annat.

För mer information om utomhusträningen

Spela frisbeegolf i Visättra

Åk på utflykt till Visättra och testa idrotten frisbeegolf helt gratis i sommar. Banan är öppen för allmänheten och ligger i anslutning till Visättra sportcenter. Den består av en varierad 18-hålsbana med såväl tekniska skogshål som längre ängshål. I Visättra sportcenter finns tillgång till bankarta, scorekort och uthyrning av discar. Kostnad för hyrning av discar tillkommer med 20 kronor. Ta med kontanter. 

För mer information

Uppdaterad 7 juni 2018

Var informationen till din hjälp?