En dag för Flemingsberg

Om En dag för Flemingsberg

En dag för Flemingsberg är en samlingpunkt för utvecklingen i Flemingsberg där boende, verksamma, lokalsamhället samt övriga intressenter möter varandra under en koncentrerad dag. Det är ett tillfälle för information, marknadsföring, dialog och där vi skapar möten mellan det befintliga och det nya Flemingsberg.

2018 års En dag för Flemingsberg bjöd på bra väder och många besökare. Att besöka alla utställare och ställa frågor var en självklarhet för många. Att få information om vad som händer och kommer att hända i Flemingsberg samt att anmäla sig till fokusgrupper var det många som gjorde.

Lamix och Jompa underhöll under dagen.

Att prova på olika idrottsaktiviteter som badminton, basket och handboll var det många som gjorde. Under dagen kunde man även klättra klättervägg, cykla på annorlunda cyklar Alien Bike, testa cirkusskola, få en ansiktsmålning, testa sin hälsa hos Medfit och mycket mer. Tingsrätten höll öppen för rundvandring och erbjöd att vara med på olika rättegångsspel.


Dialog – hur ska vi bygga Flemingsbergs stadscentrum?

Byggaktörer, Trafikverket, Campus Flemingsberg, lokalsamhället och många fler var på plats. Vi från kommun var självklart där, så du kunde ställa dina frågor om Flemingsberg eller annat du undrade över.


Uppdaterad 8 oktober 2018

Var informationen till din hjälp?