Nattvandring i hela Huddinge

Nattvandrande vuxna, föräldrar och äldre ungdomar ökar tryggheten för våra barn och ungdomar i Huddinge. Nattvandrarna är frivilliga privatpersoner och finns för att förebygga våld, missbruk och kriminalitet.

Nattvandrarna träffas vid veckoslut, storhelger eller vid andra tillfällen för att bidra till vuxentätheten och tryggheten på gator och torg. Vi bär jackor eller västar med särskild text, så det framgår att vi är nattvandrare.

Nattvandrarna har en god kontakt med bland annat polisen, vaktbolag, fritidsgårdar och socialtjänsten men har ingen myndighetsstatus eller tvingande befogenheter.

Vill du eller din förening nattvandra?

Vi söker dig - ung vuxen, förälder, vuxen med lokalt engagemang - som vill bli nattvandrare.

Samtliga som nattvandrar under 2017 får en biobiljett per gång.

Föreningar som deltar kan efter beslut erhålla medel för sitt bidrag till nattvandring.

Vill du ha mer information om nattvandring i Huddinge kan du kontakta respektive nattvandrarförening eller fyll i uppgifterna i formuläret här nedan så kontaktar vi dig.

Nattvandring i Vårby 

Vårbys nattvandringar startar klockan 21.30 på fredagar jämna veckor och alla som vill vara med möts vid lokalen på Bäckgårdsvägen 51.

Ibland är det även nattvandring under andra kvällar eller vid en del lokala aktiviteter men inte under sommarlovet eller jullovet.

Kontakt

Telefon: 0733-943 01 25 föreningens ordförande

E-post: nattvandrarna.varby@gmail.com

Nattvandrarna i Vårby på Facebook

Nattvandrarna i Vårbys webbplats  

Nattvandring i Masmo/Vårby Haga

Föreningen Vårt Masmo nattvandrar i området och är ute varje fredag och lördag. Du kan söka medlemskap i den slutna gruppen Vårt Masmo på Facebook för att få aktuell information.

Nattvandring i centrala Huddinge

Centrala Huddinge nattvandrar från påsk till skolavslutningen samt från skolstart till höstlov.

Nattvandrarna i centrala Huddinge möts inne på fritidsgården Huset, Sjödalsvägen 44, nära Huddinge centrum. Beroende på hur många vi blir så går eller åker vi till olika delar i centrala Huddinge med omnejd.

Huddinge Gymnastikförening nattvandrar på fredagar.

Kontakt

Telefon: 072-908 73 75, ring alternativt lämna meddelande

E-post: centralahuddinge@nattvandring.nu

Nattvandrarna i centrala Huddinge på Facebook

Nattvandring i Skogås och Trångsund

Ingen nattvandring pågår för närvarande i området. Fyll i formuläret nedan ifall intresse finns för att nattvandra i Skogås eller Trångsund.

Nattvandring i Segeltorp

Ingen nattvandring pågår för närvarande i Segeltorp. Fyll i formuläret nedan ifall intresse finns för att nattvandra i området.

Mobila teamet

Mobila teamet arbetar för att du som är i åldern 10-20 och din familj ska ha det så bra som möjligt i vardagen. Vi finns på platser där ungdomar befinner både på dag- och kvällstid, som på skolan, fritidsgårdar och andra platser. Vi finns till för att lyssna, informera, stötta och skapa trygghet. Till oss kan både ungdomar och föräldrar höra av sig med frågor och funderingar.

Kontakt

Telefon: 08-535 376 17

Mobila teamet på Facebook

Mobila teamet på Instagram

 

Nyfiken på nattvandring?

Uppdaterad 25 oktober 2017

Var informationen till din hjälp?