Våra äldreboenden

Björnkulla

Björnkulla är uppdelat i två enheter varav en är ett profilboende med finsk inriktning.

Visa jämförlistan

Ekgården

Ekgården är en del av Stortorps äldreboende och har 18 lägenheter som möbleras med egna möbler. Varje rum har telefon- och tv-uttag och är utrustade med trygghetslarm.

Visa jämförlistan

Kullagården

Kullagården är en del av Stortorps äldreboende. Här får du ett rum som möbleras med egna möbler. Alla rum har handikappanpassad dusch och toalett.

Visa jämförlistan

Nygården

Nygården är en del av Stortorps äldreboende och har 47 lägenheter som möbleras med egna möbler. Några lägenheter är större och lämpliga om två personer vill bo tillsammans.

Visa jämförlistan

Rosendalsgården

Rosendalsgården ligger i Fullersta och har 58 lägenheter som alla har trinettkök och badrum med dusch. De större lägenheterna lämpar sig för par som vill bo tillsammans.

Visa jämförlistan

Sjöliden

Sjölidens demensboende ligger centralt i Huddinge centrum. Sjölidens demensboende har elva lägenheter, och i huset finns restaurang, frisör och fotvård.

Visa jämförlistan

Stuvstagården

Stuvstagårdens demensboende ligger centralt i Stuvsta centrum med närhet till apotek, bank, affärer och postservice. Här finns 24 enrumslägenheter med toalett och dusch.

Visa jämförlistan

Tallgården

Tallgårdens äldreboende ligger i ett lugnt villaområde i Stuvsta. Här finns 68 lägenheter som alla är utrustade med dusch, toalett, trinettkök, telefonjack och TV-uttag.

Visa jämförlistan

Västergården

Västergårdens äldreboende ligger i ett villakvarter nära Huddinge centrum. Boendet har 90 lägenheter fördelade på två enheter med totalt tio avdelningar, varav sex har demensinriktning.

Visa jämförlistan

Ängsgården

Ängsgården är en del av Stortorps äldreboende. Alla rum har handikappanpassad dusch och toalett och tillgång till trådlöst nätverk, telefon- och tv-uttag.

Visa jämförlistan