God Morgon Huddinge!

God Morgon Huddinge är ett frukostmöte som arrangeras fyra gånger per år, där företagare, politiker, tjänstemän och beslutsfattare möts, minglar och lyssnar på samtal. Här skapas kontakter och nätverk. Vi bjuder på samtal i morgonsoffan med företagare, Huddinges ledande politiker, tjänstemän och beslutsfattare. Självklart är det kostnadsfritt att delta. God morgon Huddinge! arrangeras av Huddinge kommun och Arena Huddinge. För mer information kontakta: Nina Uddén, Telefon: 08-535 313 70

Vad innebär etableringen av  Stockholm South Business District och utvecklingen i Flemingsberg för Huddinge och Stockholm?


Kom och ta reda på svaren. 

När: 11 oktober kl. 07.30 - 9.00

Sista anmälningsdag: 4 oktober

Plats: Flemingsberg, Karolinska institutet, Alfred Nobels Allé 8, Flemingsberg.  Rum: 9Q. Hiss A i entrén till plan 9.

 

Vi samtalar om utvecklingen i Flemingsberg och vi kommer att få höra mer om den stora etableringen Stockholm South Business District. Vi kommer att få veta mer om Karolinska institutet. Och vi pratar om aktuella frågor för kommunens utveckling.
 
Gäster i morgonsoffan: Klaus Hansen Vikström, Vice Vd, Fabege,  Matti Sällberg, Professor och Prefekt vid Institutionen för Laboratoriemedicin, Karolinska Institutet. Magdalena Bosson, kommundirektör. Dessutom ledande politiker från Huddinge kommun.

Det är kostnadsfritt att delta. Vi bjuder på frukost.

Observera att frukostmötet kommer att filmas. Vänligen kontakta personalen om du inte vill synas eller höras på film.

Anmälan till God morgon Huddinge!

Uppdaterad 17 september 2018

Var informationen till din hjälp?